Šiuo metu baseine likusių laisvų vietų: 60

2023 m. balandžio 15 dieną duris atveria Plungės baseinas

2023 m. balandžio 15 dieną duris atveria Plungės baseinas

2023 m. balandžio 15 dieną (šeštadienį), nuo 8.00 val. visuomenei atidaromas Plungės sporto arenos baseinas. Kviečiame visus rajono gyventojus ir rajono svečius aktyviai ir kiek kitaip praleisti laiką Plungėje.

Plungės rajono savivaldybė, bendradarbiaudama su Lietuvos Respublikos Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, šiais metais sėkmingai baigė įgyvendinti „Universalaus sporto ir sveikatingumo komplekso Mendeno g. 1C, Plungėje statyba“ projekto I etapą.

Priminsime, jog 2020 m. gegužės 13 d. Plungės rajono savivaldybė ir UAB „Brosta“ pasirašė Universalaus sporto ir sveikatingumo komplekso Mendeno g. 1C Plungėje I etapo statybos darbų sutartį, pagal kurią buvo pradėti baseino statybos darbai. Bendra viso projekto vertė – 6 162 183 Eur, iš jų 2,3 mln. Eur valstybės biudžeto lėšos, likusi dalis finansuota Savivaldybės biudžeto lėšomis.

Universalaus sporto ir sveikatingumo komplekse veiks ne tik plaukimo baseinas, bet ir vandens pramogų bei SPA zonos. Pažymėtina, kad baseinu galės naudotis ir neįgalieji – yra įrengtas mobilus neįgaliųjų keltuvas. Vietos baseine atras ir mūsų mažieji – komplekse įrengtas vaikų baseinas su nusileidimo kalneliu. Pirties mėgėjai turės galimybę išbandyti kelių skirtingų tipų pirtis bei atsigaivinti ledo kambaryje.

Atkreipiame dėmesį, jog vienu metu baseine galės lankytis iki 60 asmenų (vieno apsilankymo trukmė, įsigijus bilietą – 2 val.). Prašome būsimų lankytojų supratingumo, įvertinus, jog pirmosiomis dienomis dėl susidomėjimo gali susidaryti eilės, norint išbandyti baseino teikiamas paslaugas.

Oficialus baseino atidarymo renginys planuojamas 2023 m. balandžio 14 d., o visuomenė naująją pramogų vietą išbandyti galės nuo šeštadienio (balandžio 15 d.).
Baseiną administruos ir priežiūrą vykdys Plungės sporto ir rekreacijos centro komanda, kuri sieks užtikrinti kuo sklandesnį baseino veiklos darbą.

Baseino darbo laikas:

Pirmadieniais nuo 13.00 iki 22.00 val.

Antradieniais – penktadieniais nuo 6.00 iki 22.00 val.

Šeštadieniais – sekmadieniais nuo 8.00 iki 22.00 val.

Plungės r. savivaldybės inf.

Nuotraukų galerija

Prisegtukai